Menukort

Kina Stuens Grillmad (Fast Food)


1.Grillkylling menu (½ grillkylling, pommes frites og salat)

.......................................................….........udgået

2.Fiskefilet menu (1 stk. fiskefilet, pommes frites og salat)

.................................................………………………80.-

3. Forårsrulle menu (1 stk. stor rulle, salat og ris)

.......................................……….………………………70.-

4. Friture stegte Van tun (6 stk.)

........................................……...........……………...50.-

5. Samosa karry trekant (8 stk.)

........................................………...……...……………30.-

6. Vegetar mini forårsrulle (8 stk.)

.........................................………………….......…...30.-

7. Forårsrulle De Lux (2 små stk. m. oksekød, grøntsager og rejer)

...................................................................…....40.-

8. Forårsrulle speciel (1 stor stk. m. oksekød, grøntsager og skinke)

.....................................................................…..40.-

13. Pommes frite

..............................................lil.20.- / stor. 30.-

15. Fiskefilet med pommes frites

...........................................…............…………….70.-

16. Rejechips

......................................................……......……30.-


Stegt Ris el. Nudle


31. Stegte ris (el. nudler +kr.5.-) vegetar (m. grøntsager og æg)

........................................................................85.-

32. Stegte ris med kogt oksekød og salat

.........................................………………....……….85.-

33. Stegte nudler med kogt oksekød og salat

..........................................………………………...85.-

34. Stegte nudler de lux (m. grøntsager, skinke)

......................................................................85.-

35. Stegte ris de lux (m. grøntsager, æg, skinke)

…........................................……………………….85.-

36. Omelet (m. skinke og rejer) ris og salat

…........................................……………………....85.-

37. stegte nudler de lux med kyllinger

…........................................……........…..........95.-

38. stegte ris de lux med kyllinger

….........................................……..............……95.-

39. Karry ris stegte med oksekød

…...............................................………..........95.-


Kina Stuens Suppe


41. Kødbolle suppe med grøntsager

................................................................……45.-

42. Peking suppe(stærkt)

................................................................…..45.-

43. Van-tun suppe

...............................................................……55.-

44. Nudelsuppe

.....................................................................55.-


Hovedretter (Main Dishes)

(hovedretter følger med en portion ris)

Svinekød retter

51. Stegt svinekød med grøntsager (svinekød chop suey)

…..........................................................….…...85.-

52. Indbagt svinekød med sursød sauce

......................................................….………..…85.-

53. Stegt svinekød i karry

....................................................…………….….85.-

54. Stegt svinekød med peber frugt i chili sauce

..….....................................................………...85.-

55. Original gu-lao svine mørbrad med stærk sursød sauce

….........................................................….…...90.-


Oksekød retter


60. Oksekød med grøntsager (chop-suey)

……..................................................………….95.-

61. Oksekød i karry

.............................................................….…95.-

62. Oksekød med peber frugte og løg

…................................………………….……..….95.-

63. Mørkogt oksekød i soja sauce

..........................................………………..……95.-

64. Oksekød med speciel sauce (stærkt)

.......................................…………..………...100.-

65. Oksekød med østers sauce

……...................................…………….........100.-

66. Oksekød med pande stegt aubergine

……......................................……….…………100.-


Kyllinger retter

70. Indbagt kylling med sursød sauce

…............................................…………………85.-

71. Kylling i karry

........................................................…........85.-

72. Kylling med grøntsager (chop-suey)

…...........................................………...……..85.-

73. Kylling i sursød sauce

……......................................…..............…..85.-

74. Kylling i chili sauce (stærkt)

……....................................………….……....85.-

78. Kongbao kylling (stærkt)

……………..........................…………….........85.-


And retter

75. Sprød And med grøntsager (hoisin sauce)

…………...............................…….…………..120.-

76. Peking And med pandekage (skal bestilles en dag i forvejen)

.……..............................…til 2 pers: 270.-


Indbagte retter

81. Indbagte små rejer med sursød sauce

……....................……………………….…..………90.-

82. Indbagte Kina rejer med sursød sauce

…….....................…………………………….....100.-

83. Indbagte torsk med sursød sauce

…………...........…………………………..……….100.-

84. Indbagte blæksprutte ringe med sursød sauce

…......................................…………….…….80.-


Sammen sat menu

85. Stuens SMART menu (små no.82, 63 og 51)

……............................………………..…..….120.-

86. Stuens PRAKTISK menu (små no.52, 63 og 71)

..................................…..…..……………....110.-

87. Stuens HOT menu (små no. 42, 55, 64)

…………….................…………..…………….130.-


Vegetar retter

90. Wok stegte friske grøntsager i neutral sauce

……….............................………….….…….90.-

92. Pande stegt aubergine med speciel sauce

……….........................……………….….…..90.-


ekstra tilbehør

en portion ris…………...........................….20.-​

en portion nudler...……..…....................25.-

en portion sursød sauce….................15.-​

en portion andre sauce………............25.-

et lil. bæger chili olie.…….................…….5.-​

cashewnødder til udvalgt retten…..15.-